Der kan ske ting og sager på bagsædet af en taxa.....

Så er det lige om lidt..

Vi får lejligheden om MEGET kort tid… og endnu bedre — JEG HAR FÅET JOB!! Det er så fedt og jeg skal op for at tale med dem på torsdag. Kan slet ikke vente. Det er den fedeste arbejdsplads og jeg glæder mig så meget til at komme i gang.

I aften har jeg hygget med den gravide og ihh, hvor har vi hygget meget! Da jeg kom var der bagt de lækreste boller og lavet varm kakao. Lige hvad jeg trængte til i det her vejr. Til aften fik vi super skøn mad og hyggede foran tv’et, mens vi fik snakket, som alt, om alt mellem himmel og jord. Jeg nyder at være i hendes selskab og det er fantastisk at være så meget sammen med hende inden vi flytter. I morgen skal jeg på loppemarked med hende i Forum. Manden og jeg skal op til dem i morgen aften og spise stegt flæsk med persillesovs og de lækreste aspargeskartofler. Mmm – kan slet ikke vente. Imellem de to hyggelige aftaler jeg har i morgen skal jeg ind og se Avatar med manden – glæder mig rigtig meget, har hørt at den er helt fantastisk. Jeg får den skønneste weekend, den sidste af slagsen, hvor jeg “bor” i KBH. De her dage skal nydes 🙂 Håber også I får en dejlig weekend..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Der kan ske ting og sager på bagsædet af en taxa.....