Jeg fik...

Mmm.. lækker aftensmad

IMG_0104

IMG_0106I aften har jeg simpelthen fået det bedste aftensmad. Min søster og jeg har hygget i køkkenet, mens min svoger leger Byggemand Bob hjemme hos dem – soveværelset står for tur med en kæmpe renovering.

Det er virkelig nemt at lave denne ret og skulle du engang blive i tvivl om, hvad du skal spise – så er dette et godt bud. Spring ud i det og nyd. Her kommer en opskrift, hvor der er mad til 4 personer..

420 g. kyllingebryst, 8 mellemstore gulerødder, 5 store pastinakker, 2 mellem løg, 6 fed hvidløg, 1 rød, gul eller orange peberfrugt, 1 bakke champignon, 2 spsk. olivenolie, karry, stødt chili, 1/2 squash, 1 ds. tomatkoncentrat, 1 da. flåede hakkede tomater, en kop yoghurt naturel, 1 spsk revet eller syltet ingefær.

Skær kyllingebryst i store tern. Snit 3 fed hvidløg fint – bland med 1 spsk. olivenolie, salt, peber, 1 tsk karry, en knivspids knust chili, en kop yoghurt naturel og vend kyllingen heri. Lad stå og trække 10 min. Lægges derefter i et ildfast fad og sættes i forvarmet ovn (200 grader) i 15 min. Skræl gulerødder og skær i tynde stave.

Skræl pastinakkerne og skær i tynde stave. Rengør champignon og skær i kvarte, skær squash i tynde stave, skær peberfrugt i tynde skiver. (Vi brugte orange peberfrugt. Man skal helst ikke bruge grøn peber, da de bliver lidt bitre i smagen, når de bliver varmet op..) Svits alle grøntsagerne sammen på svag varme.

Snit løg og det sidste hvidløg i 1 spsk. olivenolie, uden det tager farve. Tilsæt tomatkoncentrat og lad koge sig tykt (omkring 1 minut), tilføj flåede hakkede tomater og lad koge 10 minutter. Kyllingen tages ud af ovnen og tilføjes panden med tomatblandingen.Tilføj en spsk. ingefær og kog op inden servering. Server de to varme retter med de rå gulerodsstave on the side. Velbekomme!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg fik...