Tømmermænd på Peter Fabers Gade

Hov.. må da lige fortælle at..

I går sad jeg hårmodel – for en uddannet frisør, der skulle lære en ny klippeteknik. Jeg måtte selv bestemme frisure og det var gratis. Jeg hoppede på den vogn. Nu sidder jeg har omkring 24 timer efter og tænker: Hvad tænkte du på?

Altså jeg synes, som sådan, det er fint nok.. Der mangler bare lige lidt ved frisuren, så den ikke gør mig ti år ældre. Jeg har fået klippet 25 af mit lange lange hår og har fået en page. Frisuren i sig selv er vældig moderne, men jeg skal lige vænne mig til det. Det har fået en længe, hvor jeg stadig kan (det ville jeg!!!) sætte det op i en hestehale. Og dét måske problemet ved det hele – jeg har valgt at lade to cm for meget blive på hovedet. Nu giver jeg det en uges tid og giver derfor også kæresten mulighed for at sige sin mening, når han kommer herop i næste weekend og hvis min glæde ved frisuren ikke melder sig eller jeg kan se skuffelsen melde sig i kærestens ansigt, når jeg ser ham – så skal der ske noget andet. Men som jeg hele tiden siger til mig selv – hvis jeg får klippet lidt mere af, så går der jo alligevel ikke ret lang tid, før det IGEN har lige præcis den her længde. Jeg prøver at undskylde med at det er SUNDT for mit hår at få sådan en omgang her. Så bliver gårdagens strabadser som hårmodel til et flop, så har jeg da i det mindste givet mit hår den bedste hårkur i 4 år..

2 kommentarer

  • Kamilla Olsen

    Jaeh – det var simpelthen også en hård omgang. Men jeg er blevet meget mere glad for håret allerede i dag. Det er utroligt, hvor meget en frisure kan ændre ens udstråling. Synes du skal springe ud i en ny frisure, det er fedt når man har gjort det. Og man bliver jo helt stolt af sig selv, når man tør tage springet. Synes også du skal springe… for som du selv skriver – det gror jo ud igen. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuuhh ha… Det gør altid ondt, når der ryger et stykke af det elskede lange hår… Før i tiden sprang jeg også bare ud i nye frisurer, men modet er aftaget efterhånden, som jeg er blevet ældre. Og det er både godt og ondt, for jeg føler mig simpelthen så kedelig, når jeg gang på gang kommer hjem fra frisøren med det samme hår (bare minus 3 cm)… Jeg går nu selv og overvejer at få klippet et ordentligt stykke af mit lange hår… – Ville ønske jeg havde dit mod med mig!
    – Men ja, det er jo sundt for håret… Og det vokser jo ud igen ( om flere år..)! Hvis man nu siger sådan til sig selv mange gange nok, så har vi nok fået overbevist os selv om til sidst, at det faktisk er en rigtig god ide at prøve en ny og kortere frisure 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tømmermænd på Peter Fabers Gade