Køleskabsmagneter af perler..

Bet your patience!!

IMG_0179Jeg glæder mig meget til at kæresten og jeg kan sidde i egen lejlighed og nyde et spil, i vores eget tempo. Glæder mig til at slippe for køreturen til/fra job og glæder mig til at kunne se alt mit tøj.. har de sidste mange uger (siden medio november) boet i en kuffert og jeg må sige at jeg er ved at få nok. Sådan for alvor. Min toilettaske er jeg også ved at være godt træt af. Det er jo lige før man får lyst til at ligge krigsmaling, i form af fest make up, om morgenen, bare for at er sker en ændring i ens påklædning mm. Nu har jeg efterhånden været ret begrænset i mine muligheder for tøjkombinationer i længere tid og jeg er træt af det.. Det er vel ikke så unormalt, men hold da op, hvor bliver det dejligt at få vores eget sted igen. Det er hyggeligt at være hos mine forældre og dejligt at se dem en masse efter to år i København, men det har jo slet ikke noget med dem at gøre – jeg har bare brug for mine egne vægge og egen seng. Snart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Køleskabsmagneter af perler..