Hjemmelavet opslagstavle

Gamle kasser til kartotekskort..

IMG_0159Jeg har fået de fedeste kasser af min mor.. De blev før i tiden brugt til kartotekskort på et bibliotek, men nu har jeg fået dem og jeg skal nok få fundet noget at opbevare deri. De er for fede, men det bliver spændende om jeg lige kan finde et sted til dem. Jeg har efterhånden fået indrettet hvert lille hjørne er lejligheden allerede og jeg har desværre ikke lige fundet et sted til dem her i hovedet endnu. Meeen – dét skal nok komme. Om så de skal stå i vindueskarmen!!

2 kommentarer

 • De er da for fede. Sidder og kigger på din blog, og ikke mindst billederne. Hvor finder du (eller din mor) dog alle de fede ting henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Det er meget forskelligt, hvor vi finder dem henne, men der er en del af dem her i Jylland..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavet opslagstavle