Gamle kasser til kartotekskort..

Køleskabsmagneter af perler..

IMG_0188Jeg har lavet køleskabsmagneter.. På mit gamle arbejde fik jeg lavet dem her inden jeg stoppede – en dag sammen med børnene ville jeg lave perler. Jeg ville gerne lave noget til mig selv, som jeg så kunne få med hjem og bruge hver dag, så jeg havde en minde fra mine kreative aktiviteter med ungerne. Nu har jeg alfabetet, som jeg så skal have limet magneter bagpå. Tror jeg skal have fundet mig en hobbyforretning, hvor man kan købe de der flade runde magneter, der skal have en klat fra limpistolen.. Så skal de op og jeg kan nyde dem hele tiden.

3 kommentarer

 • Sikke en fed ide! – og dejligt minde at have om din tid sammen emd børnene.

  Er det en ide man må “snuppe” ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Selvfølgelig må du snuppe ideen – det er en hyggelig lille sysleri som alle kan være med til.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En rigtig sød ide, og et sødt minde at ha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gamle kasser til kartotekskort..