Skøn give away hos Fruens syslerier..

Lejlighed i Aalborg

Vi har forresten fået nøglen til lejligheden i Aalborg!! Det er vildt. Vi har stort set alle vores ting heroppe allerede, vi mangler kun tøjskab og seng (men vi er jo vant til at sove på alt andet end seng, så den står stadig på luftmadras noget tid endnu).. Jeg glæder mig allerede til at få fri i eftermiddag og til det bliver weekend – meget mere end jeg normalt gør. Jeg skal jo indrette, hygge mig med at sætte på plads og gå at tulre herhjemme. Det er en pragtfuld weekend jeg går i møde – jeg skal ikke noget som helst andet end lige det JEG gerne vil. Så alt kommer for første gang i lang tid til at foregå i det tempo jeg lige har lyst til. Det hele er så skønt så skønt så skønt. God dag til alle derude..

2 kommentarer

 • Kamilla Olsen

  Hey søs. Du er mere end velkommen – du kommer bare forbi søde. Det er jo så nemt nu 🙂 Glæder mig også til at vise den frem.. Mangler dog stadig at få en del på plads. Skal snart i gang med at hænge alle de mange ting op der skal på væggene. Ha en dejlig aften, men blandt andet håndbold <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • søs

  Glæææææææder mig til at se lejligheden – og ikke mindst alle de finde ting, jeg har set herinde men endnu ikke IRL. Inviter mig snart på visit 🙂
  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skøn give away hos Fruens syslerier..