Bet your patience!!

Skøn give away hos Fruens syslerier..

samlet

Det er den skønneste give away som Rakel udlodder. Smut forbi hendes blog og se, hvad DU skal gøre for at deltage. God dag til alle derude. Hun udtrækker vinderen den 29. januar, så du kan sagtens nå at være med på et par lodder.

2 kommentarer

  • Kamilla Olsen

    Hehe.. ja det er helt sikkert en mulighed for en give away.. Det var da e brand god idé. Jeg må lige i gang med det tapet her snart. Men det bliver først lige når lejligheden er på plads 🙂 Jep, det giver meget trafik, men så er der jo også rigtig mange der får øjnene op for ens blog..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • søs

    Spændende hvad første give-away fra Diary.dk bliver….?? 🙂 Måske et af dine huse? Tænker, at den slags give-aways giver meget trafik på ens blog. Men hvad ved jeg, jeg er jo ikke engang startet som blogger endnu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bet your patience!!