Tøjskab og seng..

Danmarksspil, Søster Lystig og Svoger

– SÅ HYGGELIGT! I går var manden og jeg hjemme og spise hos min søster og hendes mand. Det er så skøøønt(!!) at være tilbage i Aalborg, hvor man lige kan tage en smuttur over og hygge hos dem for et par timer.. Vi fik lækker aftensmad; lasagne og dejlig dejlig salat og efter maden blev Danmarksspillet fundet frem. Min søster og jeg vandt – selvfølgelig! Vi gik efter vores første indskydelse(r) og de var heldigvis ens hver gang. Ingen sure miner og vi hyggede så meget. Min søs og jeg ligner hinanden utrolig meget (læs: måden vi taler på, vores mindre gode evner til at huske hvad vi vil sige (men snakker stadig meget), vi er ikke så gode til at huske joken i en joke – når først vi er gået i gang med at fortælle, vi er lige hidsige (eller gode til at sige fra, hvis man skal vende det til noget positivt!!) og vi er egentlig også ret ens i forhold til holdninger osv.) Hehe – godt jeg har haft en storesøster der kunne påvirke mig, da jeg var lille.. Vi har det fantastisk sammen og jeg er så glad for at være tæt på hende igen. Hun er min familie, min søster, mit aller første jeg har brug for hjælp/jeg skal fortælle noget meget vigtigt/jeg har lige været til eksamen og../jeg har brug for råd etc. etc.-opkald og hun er min bedsteste veninde! Folk der siger man ikke kan have en søster som bedste-veninde har ikke været så heldige at have én som min.

Nå men i hvert fald, nu vil kæresten og jeg have dem herover og spise en aften og udfordre dem i Bet your brain.. Det skal nok blive sjovt og vi glæder os allerede meget til at se dem igen. Det er faktisk allerede på lørdag, hvor min far og mor har inviteret os alle sammen ud at spise her i Aalborg. Så skal vi også have vist hytten frem for dem alle. Så det er jo ret dejligt at vi er så langt med lejligheden. Forresten får vi vores skab og seng i weekenden. Jubii..

   

Næste indlæg

Tøjskab og seng..