NU ER DET ALTSÅ NOK!!

Iphone der ikke virker!!

Jeg er så træt af min iphone – den virker endnu engang ikke. Jeg orker den slet ikke længere og jeg ved ikke lige, hvad jeg skal stille op med den. Den kan ikke søge 3G nettet, så jeg kan slet ikke udnytte alle de fantastiske ting den telefon ellers tilbyder. Derudover er den så også gået i strejke i forhold til at gå på Telenors net, så den kan ikke engang bruges som almindelig telefon. Den er pt i hænderne, på kæresten for at se om han kan fikse den..

Venter i spænding!!…

Jo det kunne han saftsusemig – hvor godt! Nu kan jeg igen ringe og sms’e.. fordi han har slået al forbindelse til det ikke eksisterende (på min telefon) 3G net fra. Meget mærkelig telefon. Men nu virker den da i det mindste lidt.

Jeg vil hoppe i seng nu, da der kommer elektriker og sætter lamper op. Skønt man har venner der kan hjælpe, når man går rundt i mørke.. Vi skal tidligt op i morgen og have ordnet lidt forskellige ting inden der kommer håndværker – vi får nemlig besæg af min veninde i morgen aften. Så skal der rigtig hygges!! Forresten — opvaskemaskinen og vaskemaskinen er sat til! Og der har allerede været to maskinfulde tøj igennem. Pragtfuldt! Nu skal opvaskemaskinen bare fyldes i morgen og så have den første tur! Jeg kan slet ikke vente – det var jo overhovedet ikke irriterende at tage opvasken efter aftensmaden i dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NU ER DET ALTSÅ NOK!!