Lækkert mad på Nordens Folkekøkken i Aalborg

Hygge med veninderne..

Endnu en ting ved at være hjemme er at man bare lige kan rende sammen med veninderne. I går havde jeg et par af de aller bedste på besøg for at spise og se X-factor. Der kom én af vores fælles veninder til spisning – ret uventet. Min ene veninde havde glemt en aftale med hende, så hun stod og bankede på hos hende. (Hun bor skråt ovenpå os..) Så vi blev en ekstra til spisning og det var jo bare super hyggeligt hun ville være med hernede hos os. Desuden så vi Live fra Bremen og selvfølgelig Aloha. Det var så hyggeligt og vi nød deres selskab meget. Vi sluttede aftenen af med en om gang Bezzerwizzer med et vennepar, der havde lånt min venindes lejlighed for en aften. (De bor til hverdag i Odense..) Vi hyggede os super meget og det var en rigtig dejlig aften!! Jeg er så glad for at sådanne endelig kan lade sig gøre! Det er jo pragtfuldt – jeg elsker at hygge med mine veninder. Heldigvis synes kæresten også det er skønt med besøg, så han nyder lidt liv i lejligheden.

I dag skal der ske en del med lejligheden. Vi har stadig (desværre!!) ikke fået sat lamper op, men om lidt kommer skabet og sengen.. SKØØØNT! Luftmadrassen er blevet tømt for luft og der skal HELDIGVIS gå lang tid før jeg igen skal sove på sådan en – håber jeg da i hvert fald. Jeg har lige nogle ting jeg skal have lavet inden min bror kommer med tingene, så er nødt til at stoppe indlægget her. Forresten skal vi til IKEA i Århus med min mor. Der skal vi have købt gardiner, nye tallerkner, skrivebord, hylde og en masse andre små ting. Det bliver så hyggeligt og jeg glæder mig meget til at få de sidste ting. Jubii.. er aldring nogensinde kommet så tidligt på plads efter en flytning og man må sige at jeg har boet en del steder efterhånden. Men først efter jeg er flyttet hjemmefra – hele min barndom boede jeg det samme sted og mine forældre bor der heldigvis endnu. Dejligt. Nu skal jeg ikke flytte i lang tid. Det er en dejlig STOR lejlighed vi hår fået – som alle gæsterne sagde i går; vi har en balsal! Dejligt – masser af plads til at danse og spille Twister.

Forresten – vi har fundet ud af hvad vi skal være til Karneval i år. Det er det fedeste kostume. Hemmeligt er det selvfølgelig også, men nøj hvor bliver det er stort arbejde. Jeg går allerede i gang i næste uge – ellers når vi det aldrig nogensinde. Og vi skal jo lave en del.. vi er efterhånden en stor forsamling der er sammen og ens i udklædningen til denne mega fede og altid sjove dag!

1 kommentar

 • Hey this is somewhat off off topic but I wwas wanting to know iff blogs use
  WYSIWYG editors oor if you have to manually cpde with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding skills
  so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lækkert mad på Nordens Folkekøkken i Aalborg