Følg med her..

Lækkert mad på Nordens Folkekøkken i Aalborg

Denne restaurant har det fedeste koncept og jeg glæder mig så meget. Mine forældre har inviteret os alle sammen ind og spise på Nordens Folkekøkken.

Konceptet ser ud på denne måde:

2 retter med 2 glas vin: 200,-

3 retter med 3 glas vin: 300,-

4 retter med 4 glas vin: 400,-

5 retter med 5 glas vin: 500,-

Det er simpelthen da bare alt for fedt!! Jeg glæder mig vildt meget til at spise dernede. Et par af mine veninder har været dernede (det var godt nok, da det hed Madkonsortiet, men det er den samme kok) og de sagde maden og stemningen var helt pragtfuldt.

Inden middagen skal vi mødes hos min søs og svoger – bare lige for at samles og hygge lidt inden og så følges vi ned på restauranten. Bagefter skal vi op til os og have kaffe og jeg har fået købt lidt lækkert.. Desuden bagte jeg Chokolade Cookies i går, som vi skal have til kaffen. Var en tur i Salling i dag for at bytte nogle Grand Cru glas vi engang har fået i gaven, det er ikke lige dem vi har (og der har vi 24, så IKKE flere glas til os!) Inde i Salling fik jeg købt nogle lækre Colombianske friskmalede kaffebønner, som vi skal bruge til at lave en skøn kande stempelkaffe til min dejlige familie i aften. Jeg glæder mig meget til hygge med dem i aften.. Se mere om Nordens Folkekøkken på Madlivet.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Følg med her..