Hygge med veninderne..

En tur i IKEA..

Og der blev shoppet meget. Måske lidt for meget.

Vi har fået de sidste ting til hjemmet og jeg er meget glad for alle tingene – det var for første gang, meget meget praktiske (ja ja, det er de fleste ting jo i Ikea) ting, men alligevel var der ikke andet der røg i kurven end ting vi virkelig har brug for. Jeg er stolt af mig selv. Nu har vi fået samlet skab, seng og er ved at være der med indflytningen.

Det har været en pragtfuld weekend!! Jeg glæder mig allerede til næste weekend, der skal kæresten og jeg på minicruise til Norge. Det bliver så dejligt at komme lidt væk med min store kærlighed. Det bliver dejligt at hygge med ham og slappe helt af. Til den tid er vi 100% på plads og så bliver det jo super skønt at komme hjem igen.

1 kommentar

  • søs

    Glæder mig til at læse om mini-cruice og finde ud af, hvad det EGENTLIG er for noget…:-)
    Og også til at se de nye indkøb. Næste gang er jeg med på IKEA – det bliver jo nok Aalborg-udgaven, men det bliver også stort og fint derude. Til den tid er der forhåbentlig skabstid, så vi kan få handlet lidt til det. Kh. og god dag…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hygge med veninderne..