Så nåede jeg 15+...

Så er det ved at være sidste chance..

Jeg er Så overrasket.. den her give away har godt nok taget mig indenom – er nået op på 26 faste læsere indtil videre og jeg er meget spændt. Så spændt på, hvem vinderne bliver. Jeg har lige skrevet navne ned på lodder på dem der er med i lodtrækningen indtil videre. Der er mange lodder.. så måske jeg lige vælger en enkelt lille overraskelse mere. Da det er weekend er jeg kommet fuldstændig i gavehumør, så skynd dig at melde dig til.. Uh, det bliver spændende. Jeg har lige et par små overraskelser jeg skal have lavet. Håber på hurtigt svar fra vinderne i aften, så jeg kan få det hele sendt afsted i morgen..

   

4 kommentarer

 • Hejsa
  Håber jeg vinder det lille hus (sættekassen)…. den er bare for sød.

  (Tasken har jeg en magen til af, som står på loftet…., den har jeg bare været så glad for da jeg gik i folkeskolen, og det er efterhånden ved at være 30 år siden den var i brug.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hej Dianna,
   Du nåede lige akurat at være med i lodtrækningen, men desværre blev det ikke dig. Deltag næste gang – måske der senere ryger et hus afsted 🙂 Tak fordi du deltog. Ha en dejlig weekend..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ spændt! – Det resulterer også i en masse kommentarer på en masse af dine indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uh…det bliver spændende, er glad for jeg nåde at være med.

  KH Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Så nåede jeg 15+...