Lamper, hygge, opslagstavle, lækker mad, rengøring = min lørdag!!

Hjemmelavet opslagstavle og andre syslerier..

Untitled-1Her er der lidt før- og nu billeder.. De tre billeder med perler er lidt sysler jeg har lavet de sidste par dage – nogle lækre hårspænder der er færdige og klar til at finde frem til deres ejermænd (kvinder!), mens de hvide/sorte perler er nogle jeg har lavet i aften, som snart skal limes på nogle spænder. Der er også et billede af vores super skønne opslagstavle, som jeg nu endelig har fået taget et billede af.. Georg Jensen skrinet er mit nye smykkeskrin. Jeg har længe haft en sort pengekasse, men i sommers købte jeg dette “fad med låg” inde i Georg Jensen på Strøget, men har ikke rigtig fundet en plads til det – før nu. Glæder mig til at få ryddet op i mine smykker og “flytte ind” i det nye smukke skrin, der står i vindueskarmen i soveværelset. Flot er det! Det sidste billede er af mig, for omkring et år siden, hvor jeg sad og skrev på min bacheloropgave. Det er så vildt at der er gået et år og der er sket så meget siden dengang. Vi er flyttet fra Kbh til Aalborg, jeg er blevet pædagog, jeg er startet på mit andet job efter endt uddannelse, jeg er blevet korthåret og meget meget mere…

5 kommentarer

 • Louise

  Dejligt indlæg – man bliver i så godt humør af at se de flotte billeder og alle dine fine ting. Det ser så hyggeligt ud det hele! Hvor er opslagstavlen blevet flot!! Og go idé med spænderne…OG at bruge fadet til smykkeskrin. Det er det da genialt til. Du sprudler jo af idéer. Lige til at blive i forårshumør af:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Er glad for du kan lide billederne – det er lidt forårsagtigt ja.. Men det er også ved at være på tide den sne forsvinder, så vi kan få lidt blomster og græs at se. Jeg glæder mig i hvert fald. Vi skal så meget på tagterrassen og have asti med mere til sommer – kan slet ikke vente! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med den opslagstavle – utrolig modigt farvevalg! KH Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Heidi: Ja de er meget nemme at lave og det er super hyggeligt at sidde og nørkle med. Rigtig god fornøjelse.

   Kolorista: Det var også en svær beslutning, hvilken farve den skulle være? Men så fandt vi det her stof i Ikea og så var vi pludselig ikke i tvivl mere. Jeg er helt vildt med det print der er derpå. Vi har en afklippet stykke med en lækker rød ræv på, som desværre ikke kunne være på vores “lille” tavle.. Har både plade og stof til at lave en mere, så tror én af mine veninder får en lille gave en af de nærmeste dage. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fine ting, de spænder er da lige et vinterferie projekt for mig og min datter , tak for inspirationen
  Hilsen
  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lamper, hygge, opslagstavle, lækker mad, rengøring = min lørdag!!