Mads Langer på Skråen i Aalborg

Dagens syslerier..

Untitled-1

Jeg har fået strikket LIDT! For jeg blev simpelthen så bidt af at sy.. det er det aller første jeg har syet siden jeg gik i 4. klasse, men det gik godt. Rigtig godt. Jeg har syet et babytæppe til min veninde – hun får, sammen med sin kæreste selvfølgelig, en lille prinsesse til sommer. Og til hende den lille bebs har jeg lavet et rigtig tøse-tæppe på 1×1 meter. Det var sjovt og det er helt sikkert ikke det sidste jeg skal sy. Nu skal jeg bare finde ud af, hvad det næste skal være. Mit strikketøj… hmm — det ved jeg ikke helt, hvad jeg skal bruge til. Min dejlige mor er jo ved at hækle (ja, jeg har givet op!!) et tæppe til os i de skønneste farver, som vi kan putte med i stuen. Måske skal mit strikkeri blive til et tæppe også. Der går jo alligevel flere ÅR før jeg er færdig med det.

   

4 kommentarer

 • Hej Kamilla,
  Neeej hvor er det et flot tæppe, det er super sødt…jeg skal i gang med at sy mit aller første patchwork tæppe lige om lidt – det er til en lille ny nevø, som skulle ankomme lige omkring starten af maj…det bliver spændende! Og spændende om jeg nu kan finde ud af at sy det – har indtil nu “kun” fået samlet en masse stof fra mange steder, Malika & Rose, change aways med skønne quinder her på bloggen, vintage og lidt nyt fra Stof2000..de fleste lapper er klippet, mangler lige lidt…
  Du kan se det foreløbige på malumsen.blogspot.com
  Ha en dejlig dag.
  Kærlig hilsen
  Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Tæppet var ikke så stor en mundfuld, som jeg havde frygtet. Det var faktisk ikke så svært. Man kan selvfølgelig godt se at det er første gang jeg har syet i mange mange år, men jeg er faktisk ret stolt. Og så skal jeg jo bare blive ved med at øve mig. Så i morgen skal symaskinen frem igen. Jeg har fået lidt stof med her fra mine forældre (hvor jeg pt er sneet inde), som jeg har glemt heroppe fra januar.. Det skal igennem saks og maskine i morgen. Jeg ved endnu ikke, hvem jeg skal sy til, men et tæppe mere skal det være. Måske vi bare slev skal beholde et, så vi har et legetæppe, når vi får besøg af nogle med små bebser. Det tror jeg da!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nøøøj hvor er det et fedt tæppe!! Har du syet det?? Wauww. Godt gået! Er sikker på, du nok skal finde på noget at strikke også, så kreativ du er. Du skal måske endda lære at strikke efter opskrift, så du kan strikke små futter og huer og andre fine ting til den lille bebs. Det ville de sikkert også synes, var rigtig fint:) Jeg ville. God fornøjelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kamilla.
  Har du fået min mail med legetøjet?
  Hvor er det et fint tæppe. Det er en heldig baby, der får det!
  Kh. Malene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mads Langer på Skråen i Aalborg