Dagens syslerier..

Den store kærlighed – ikke mindst til sig selv!!

Kærlighed. Det er en svær størrelse. Nogle er så uheldige ikke at opleve den store kærlighed, men ingen kan nogensinde få for meget kærlighed. Jeg har heldigvis været heldig og modig. For det er helt sikkert nødvendigt at være modig for at opleve den store kærlighed. Man må lære at tage chancer, get your self ?out there?.. Jeg har en veninde der for næsten et år siden var igennem et meget hårdt brud med sin ekskæreste. eller på en eller anden måde er hun stadig i det brud. Det vender tilbage konstant og det er svært at slippe ud af sådan noget. Jeg har snakket meget med hende om at hun bare skal give sig selv lov til at have det sjovt ? for alvor. Men jeg ved jo godt at det er laaang lettere sagt end gjort. Hun vil, under ingen omstændigheder, have ham tilbage længere, men hun er simpelthen blevet så bange. Det er faktisk så enkelt at det er angsten for at blive såret, der holder hende så meget tilbage. Jeg får ondt i hjertet og bliver arrig, når jeg efter så mange unger og måneder, stadig kan se at min veninde er påvirket af dette brud. Hun er en fantastisk og helt pragtfuld pige, både som søster, veninde og kæreste, så jeg er sikker på hun finder den sødeste kæreste. MEN hun skal selv kunne se, hvor meget hun egentlig har at byde på. På nuværende tidspunkt virker det til at hun ikke helt selv føler hun kan noget i et forhold, hvilket er klart efter den måde hun blev droppet på sidst. Hendes og jeg snakker en del om det, men det er svært. For det er stadig et utroligt følsomt emne. Hun er en af mine aller bedste veninder og jeg er ikke et sekund i tvivl om at hun nok skal give los for følelserne, hvis det bliver for svært. Det har det været, i staten, da tårerne var svære for hende at holde tilbage og da hun ikke havde nogen appetit, glæde og alle de stadier man går igennem i sådan et brud. Men nu er hun ovenpå ? i hvert fald på den front og jeg ved hun er ovenpå langt hen af vejen, men hvordan får man fortalt (så hun virkelig forstår det!!!) sin veninde at hun er en fantastisk der har så meget kærlighed at give til et andet menneske. Hun har brændt fingrene og hun tror nok et eller andet sted (Arrrghh!!) at hun havde skyld i at det tidligere forhold gik i stykker. Jeg må tænke over, hvad jeg kan gøre for at skubbe mine veninde på vej ?out there?. Hun vil nemlig vildt gerne, men ved ikke, hvad der skal til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dagens syslerier..