Fra skrot til stol på tv3

Savant autisme..

Rainman er en mand med savant autisme og det er en spændende størrelse. De mennesker der har savant autisme er virkelig gode til tal og netop derfor har jeg valgt at skrive om disse i mit indlæg nummer 200. Jeg ser i skrivende stund “Det nye talkshow” med Anders Lund Madsen. Og lige nu er Sidse Babett Knudsen i sofaen, for at snakke om den nye film “Parterapi” og jeg fatter ikke noget som helst. Det er et meget kryptisk interview, som jeg på ingen måde forstår. Ander Lund Madsen er en spøjs person og det fede ved Sidse Babett Knudsens besøg i talkshowet er at hun så tydeligvis går fuldstændig med på hans gøjl og løjer. Jeg er tosset med det. Også selvom jeg ikke forstår noget. Det er så sjovt!!

2 kommentarer

 • Eva

  Anders Lund Madsen er genial. Også selvom man ikke helt forstår….. Der skal nok være en mening. Jeg glæder mig hver eneste fredag.

  Tillykke med indlæg nr. 200. Det er da noget at fejre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Tak tak – jeg synes også det er vildt at det er gået så stærkt med alle de indlæg. Men jeg er meget glad for det! Nu må jeg jo snart have afholdt en ny give away, der er jo altid noget at fejre, når man har sådan en blog. Anders Lund Madsen er super gal, men det skal man jo åbenbart være for at være genial også. Og så var det for fedt i fredagens program, da han fik Anders Nielsen 🙂 til at deltage som DR-rapporter fra OL. Så fedt et makkerpar de to var i “De sorte spejdere”!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fra skrot til stol på tv3