Busserne i Nordjylland kører, måske - måske ikke?!

Twitter – nu på diary..

Så er jeg blevet tilmeldt twitter.com ? det er jo en pragtfuld ting. For så kan man bare lige følge mig derinde. Jeg vil så twitte, når der er et nyt indlæg herinde på bloggen. Du kan følge mig derinde under navnet, diarydk. Der sker lidt med teknikken herinde på siden også. Jeg har rigtig fået sat kæresten i arbejde.. han har fået min lille ugle til at blinke og desuden skal jeg have lavet noget med RSS. Så kan du tilmelde dig der og få enten en mail eller en sms, når der sker noget nyt på diary.dk!

Derudover har manden min lavet en ny effekt herinde ? jeg vil til at lave en lille anmeldelse af de ting jeg oplever, mad jeg spiser eller musik jeg hører.. Det bliver belønnet med ugler, der gives op til seks ugler. Glæder mig til at opleve, smage, se eller høre noget jeg synes har brug for at blive anmeldt herinde.

Lige nu sidder jeg i bussen på vej til Fjerritslev ? der er sne over alt udenfor og det er hyggeligt at sidde herinde i varmen. Kæresten og jeg sidder med ørebøffer på og hører ?Rytteriet?.. Det er noget af det sjoveste i hele verden!! Jeg glæder mig meget til de ti nye afsnit der bliver sendt på DR2 ? de laver sketch?s, som jeg helt sikkert skal følge med i. Jubii?!!

1 kommentar

  • Louise

    Glæder mig til også at følge dig på Twitter….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Busserne i Nordjylland kører, måske - måske ikke?!