Der sker ikke rigtig noget her!!

Der bliver ryddet sne..

Nu har drengene (på nær manden min) taget varmt tøj på og en skovl i hånden – der er blevet skovlet sne ned fra taget. Og hold da op! Det var godt nok et TYKT hvidt tæppe der lå deroppe. De skulle selvfølgelig alle sammen lige prøve at hoppe ned i de store bunker der blev losset ned. Grinene kom de ind til os og skulle vise deres store mod, som de havde foreviget på videokameraet.

Det var sjovt og hvis ikke jeg var så træt af sne, frøs sådan, var så træt og doven lige nu, så havde jeg også taget en masse varmt tøj på og taget turen op ad stien og så direkte ned i sneen. Bare for at kunne sige jeg har gjort det og for at have det ligeså sjovt som de andre. Men jeg orker ikke! Er så fuldstændig energiforladt i dag og jeg ville gerne bare kunne sidde foran tv’et derhjemme og klippe stoflapper ud til endnu et tæppe eller strikke mens jeg ser nogle afsnit af VENNER. Jeg har endelig fået taget hul på boksen, som jeg fik af kæresten i julegave. Det er faktisk ret spændende – der er så mange af de afsnit jeg slet ikke har set.. og jeg troede faktisk at jeg var helt med på den front. Men sådan var det så bare ikke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Der sker ikke rigtig noget her!!