Kvinder er samlere og i stand til at multitaske..

Blogpause..

Der er efterhånden mange herinde der holder pause fra deres blog – jeg forstår det ikke. Eller jo, et eller andet sted gør jeg da, men jeg er faktisk lidt træt af det. Jeg har en god håndfuld blogs jeg følger med på og så er det da lidt irriterende, når de så pludselig lige lukker ned for flere indlæg. Jeg får inspiration af at læse andres blogs og jeg elsker at følge med i alle de andres syslerier og få ideer.. Derfor er det så trist, når nogle af dem vælger en pause.

Jeg elsker at blogge og få skrevet mine gøremål, tanker og syslerier ned og dele dem med andre. Derfor skal man ikke forvente en blogpause herfra – nogensinde. Jeg forventer af mig selv at jeg blogger minimum én gang om dagen og jeg har fundet ud af at det er muligt! Er glad for at der er flere og flere der følger med herinde og det er jeg selvfølgelig nødt til at bibeholde ved at ligge indlæg ud, som I alle kan vende tilbage til.

I aften har jeg fået snakket med min kære mor – hun er ved at hækle et tæppe til os. Jeg har set en lille prøve af det i dag og jeg glæææder mig så meget til at få det. Mmm, hvor skal jeg bare putte med det på sofaen. Det bliver skønt!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kvinder er samlere og i stand til at multitaske..