Blogpause..

Mig selv fra A-Å

Efter en stille dag uden nogle kreative syslerier, har jeg fundet denne idé ude i blogland. Jeg vil prøve at beskrive mig selv med alfabetet.

A Aalborg er byen, hvor jeg bor og hvor jeg føler mig allermest hjemme. Jeg nyder at være tilbage og nyder det. hver gang kæresten siger at han trives godt i vores nye omgivelser!

BBaby: Uha, engang skal manden min og jeg da også i gang med det voksne liv.

CCopenhagen, her har jeg boet i to år af mit liv og jeg nød det. Fandt dog ud af, at jeg led af en ubehagelig hjemve til det nordjyske, så vi har pakket sydfrugterne og slået os ned i Aalleren..

DDiary.dk er min blog og jeg holder så meget af min blogverden. Jeg kunne ikke undvære det og er så glad for at kæresten har åbnet mine øjne for dette fantastiske univers af skønne, kreative og ikke mindst dygtige bloggere.

E – Else er min kære dejlige mor der altid vil dem hun elsker og holder af det bedste. Hun er en kvinde jeg ser op til og drømmer om at blive en ligeså god mor, som hun har været for os. Jeg ville ønske jeg havde mere af hendes tålmodighed, ro, evne til at multitaske og drive. Hun kører bare så stærkt på, selvom ryggen har drillet hende ? man skal ikke holde hende tilbage, hvis hun er på vej til sin mål. En målrettet kvinde med ben i næsen.

F – Ferien til Berlin i påskeferien med min familie glæder jeg mig rigtig meget til. Det bliver helt fantastisk!

G – Gulla Kamilla Marie Olsen, hed min bedstemor. Jeg er opkaldt efter hende og mit fornavn betyder derfor rigtig meget for mig. Jeg elsker tanken om at jeg bærer hendes navn videre, selvom jeg desværre aldrig nåede at møde hende. Jeg nyder det, når min far og faster fortæller historier fra dengang de var børn og om, hvordan min bedstemor og bedstefar var.

H – Hjemme bedst, men ude godt. Jeg nyder at være ude, men elsker at være hjemme og forkæle mig selv, kæresten og vores gæster. Når folk er hos os så skal de nyde de ? de skal gå herfra med en dejlig følelse og en lyst til at komme tilbage.

I ? Indretning er noget jeg faktisk går rigtig meget op i. Jeg kan godt lide at komme på besøg hos folk der gør noget ud af deres hule. Man behøver ikke have dyre designs, hverken nips eller møbler. Man kan sagtens bo skønt, lækkert og gennemtænkt med ting fra Ikea og loppefund. Elsker simpelthen, når man kan genkende hjemmet på dem der bor der.

J – Julestemning, julemad og julegaver elsker jeg. Synes det er pragtfuldt og jeg nyder den hygge som julen bringer med sig. Jørgen hedder min helt ? min far, som altid er der for sin kone, sine børn, svigerbørn, venner, svigerforældre og dem der står ham nært. Jørgen kan man altid regne med og man er ikke i tvivl om at han holder uendeligt meget af en. Jeg er stolt af ham og hans drivkraft og mod på livet og udfordringer.

K – Kæresteri er så skønt! Kram, kys, knus, klem, og kærlighed går hånd i hånd i min verden. Jeg synes det er fantastisk at blive kysset, både det hurtige morgen-tante-kys inden kæresten smutter ud af døren, mens jeg ligger og godter mig under dynen, men også det lange intime kys, hvor han kysser benene fuldstændig væk under mig.

L – Loppemarked og loppefund synes jeg er dejlige. Nyder at gå rundt mellem lopperne og finde noget genbrugsguld – nogle tingene får en klat maling og en kærlig hånd, men jeg bruger og holder af alle dem der er blevet fundet. Under L må jeg også nævne lam – kan på ingen måde lide det. (Heller ikke på den måde DU laver den, tro mig..) Desuden må jeg også nævne lister ? jeg har brug for dem og laver dagligt nogle stykker.

M Martin hedder min lover! Han er dejlig og jeg nyder hver dag med ham. Vi har det sjovt sammen, men kan også tage de dybe samtaler med hygge og kærlighed – det er dét der gør ham til min eneste ene!

N – Nederdele, sommerkjoler, sandaler, bare tæer, grillmad, udendørs picnic, sommerhus og solbadning. Åh, hvor jeg dog glæder mig til sommer. Det bliver så pragtfuldt og jeg glæder mig simpelthen så meget. Kæresten og jeg skal i hvert fald helt sikkert en tur i mine forældres sommerhus, hvor der skal grilles, slappes af, læses bøger, spille spil, hygge og nyde kolde drikkevarer på terrassen.

O – Olsen er mit efternavn, som jeg har tatoveret på mit venstre håndled. Jeg blev kaldt Olsen igennem hele min gymnasietid og efterfølgende har det ændret sig til Moster O. og mange andre ting. Jeg nyder mit efternavn, man kan jo ikke vide, hvor mange år man bliver ved med at hedde det.

P ? Popcorn, slik og sodavand hører sig til, når man går i biografen. Jeg synes stemningen er så god og jeg nyder at sidde og fordybe mig i en film der rammer mig. Som for eksempel her til maj, når jeg skal ind og se Sex And The City 2 ? det bliver jo bare helt vidunderligt.

Q ? Quiz, brætspil, kryds og tværs, kortspil, Playstation, Wii og terninger er lige mig. Jeg nyder et godt spil og er inden for de sidste par år blevet bedre til at tabe. Ikke god, men bedre.

R – Rejse rundt i verden vil jeg gøre. Altid. Det behøver ikke nødvendigvis være med rygsæk og det må gerne være i en spand af en bil rundt igennem USA. Jeg er ligeglad, men jeg skal i hvert fald bare se hele verden.

S – Sygdom, jeg har, siden gymnasiet, været er skvat. Jeg når næsten kun lige at blive rask, før jeg bliver ramt af en ny omgang et eller andet. Jeg må virkelig snart i gang med det der træning, så der kan ske lidt. Det skulle jo gerne hjælpe!?

T – Thaimad er en hurtig, nu-tømmer-vi-køleskabet-for-alle-grøntsager og lækker aftensmad, som vi ret ofte får herhjemme. Jeg elsker de muligheder der er i en wok-ret. Både i forhold til krydderier og grøntsager, hvor man helt selv bestemmer, indholdet af for eksempel hvidløg, chili eller løg.

U – Uhyggelige film elskede jeg engang. Kunne se dem alene og synes gyset var det fedeste. Nu er jeg blevet ældre og bange! Ved ikke lige, hvad der sker for det, da det jo burde være omvendt?! Men ikke desto mindre er det sådan jeg har fået det, desværre. Det er jo så dejligt at putte op af kæresten, når man er helt vildt bange. Men dét tør jeg næsten ikke engang mere.

V – Vand der løber ud af bruseren er noget af det bedste. Jeg elsker lange varme bade. Nyder hotelværelser med badekar, et woman-blad, masser af skum og en iskold cola. Dét kalder jeg forkælelse!

X – X-kærester kan jeg ikke helt forholde mig til.. Både mine egne (det bliver altid så akavet), kærestens (vil helst undgå dem egentlig – og gå i den tro at de ikke findes) og sidst, men ikke mindst mine venner og veninders (det er super svært at forholde sig til dem, når de egentlig er ude af billedet! Jeg har jo faktisk ikke mere at snakke med dem om, men nogle gange bliver man venner eller veninder med dem. Man må støtte den man kendte først og dét synes jeg er vigtigt!)

Y – Yndlingsdagen må blive lørdag. Så er man godt i gang med weekenden, men har stadig en dejlig lang søndag tilbage. Jeg elsker at man kan sove længe og man må blive oppe så længe man vil.

Z – ZzzZz, jeg har nok verdens mest sovende kæreste! Han har før taget 16 timer i streg. Det er meget, men jeg synes oftest det er charmerende. Bortset fra de dage, hvor vi skal op og nå noget og jeg ikke kan få liv i bæstet.. Så råber jeg og der kommer det der monster op i mig, hvor jeg er en dum kæreste, der tror hun er moderen. Dumme mig.

Æ – Ærlighed er vigtigt for mig. Det er det aller vigtigste i et forhold og jeg mener at man bør fortælle hinanden alle de vigtige ting. Dog synes jeg også det er vigtigt at man ikke deler alt. Nogle ting må gerne være hemmelige og jeg synes det kan være nødvendigt for at bibeholde spænding og nyforelskelse. Man behøver bestemt ikke dele alt og man skal helst gøre nogle ting hver for sig.

Ø – Økologi er desværre ikke noget jeg får købt, ligeså meget som jeg rigtig gerne ville. Jeg må tage mig lidt sammen, kom nu mig selv!

ÅÅrstiderne, altså dem der leverer frugt og grønt er helt sikkert noget vi engang skal have. Er sikker på at vi får prøvet en masse forskellige grøntsager, ved at få sådan en kurv. Ting jeg aldrig selv ville købe. Pragtfuldt!

4 kommentarer

 • Kamilla Olsen

  Tak for kommentarer 🙂 Ja det var da vildt lærerigt, hva?! Jeg synes nu ikke der står noget I to ikke vidste i forvejen <3 Og ja Mutti – du klarer det hele inden vi andre får set os om 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ahh Mutti, den klarer du i et smuttag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Tusind tak for de pæne ord. Det er svært at leve op til, men må som altid gøre det så godt man kan. Virkelig spændende og lærerig læsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke spændende læsning! Det må jeg også prøve på min blog en dag… Det var rigtig sjovt og faktisk også lidt lærerigt at læse (nu kender jeg dig jo en lille bitte smule <3, men blev vist lidt klogere, især på det jeg tror, jeg kunne læse imellem linjerne:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blogpause..