Farver!!

Alene hjemme 1

Øv øv.. Kæresten er taget til København – jeg havde hverken tid eller penge til at tage med. Men det er også helt fint for min dejlige gravide veninde (hun bor i Kbh) var ikke hjemme hele weekenden, så vidste alligevel ikke, hvad jeg skulle lave derovre alle de dage.

Nu har jeg planer med tøserne resten af weekenden og det bliver så lækkert. Lørdag skal jeg mødes med min aller sødeste studieveninde og det bliver skønt. Om aftenen åbner jeg dørene for en lille fest og så må vi jo se på, hvad det bliver til?! Jeg er i hvert fald helt sikker på at det nok skal blive vildt sjovt at hygge med dem.

Jeg kommer dog til at savne kæresten vildt meget og synes da det er træls han lige pludselig har planlagt en tur derover, men jeg gjorde jo nogle gange det samme, da situationen var omvendt. Det bliver mærkeligt at skulle være alene hjemme, uden ham. Det er første gang jeg er alene i lejligheden her i Aalborg, så det er da helt sikkert noget jeg lige skal vende mig til.

Jeg har fået ham sendt med toget og det er ikke sjovt. Da jeg kom tilbage var her helt stille. Tv’et er skruet lidt ekstra op, så jeg ikke ligger så meget mærke til stilheden der pludselig har indfundet sig i den store lejlighed.

Nu hopper jeg op ovenpå – op til min veninde der bor lige oppe på anden sal…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Farver!!