Mig selv fra A-Å

Farver!!

Ih, nu er det ved at være nok med alt det hvide.. og det vælter stadig voldsomt ned udenfor. Mit sind og mine øjne kan snart ikke holde det ud mere – jeg har brug for forår og ikke mindst farver! Derfor har jeg i dag bestemt at jeg vil tage billeder af nogle farvede ting herhjemme. Men for at det ikke bliver alt for vildt (nogle kan jo godt blive lidt farve-forskrækkede, når øjnene i de her måneder har vænnet sig så meget til det hvide), så har jeg valgt at holde til de gule ting jeg har herhjemme. Glæder mig til at sprede lidt mere farve herude i blogland..

Untitled-1

5 kommentarer

 • Dejlige forårsgule ting. Den fine bakke med fuglene måtte jeg også selv eje så den står i mit spisekammer. Det er sjovt som vi allesammen gerne vil have gult nu hvor den farve ellers har været ude i kulden i mange år. De sidste år har det været sådan drypvis gult, mern nu kommer det for fuld skrue. Så sjovt.

  Masser af solgule forårshilsner til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Olsen

  Det var da så lidt – er glad for det bragte lidt forårsstemning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Sikke fine billeder. Solskin på skærmen. Tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Olsen

  Hehe – jeg tager din udfordring op! Jeg må i gang med kameraet og knipse.. Men jeg tror faktisk at grøn bliver en ret stor udfordring. Men nu, hvor jeg lige sidder og kigger rundt kan jeg da allerede se lidt grønne nuancer.. Spændende. Jeg giver dig udfordringen med RØD! Det må jo være alt; tøj, mad, værktøj, nips eller det skabene gemmer på 🙂 Det skulle nok kunne lade sig gøre..
  Jeg er jo heller ikke engang til gul (pga et traume med nogle tordenfluer engang, da jeg var lille – var på dyrskue i en gul trøje = det må man aLdRiG gøre!!), men i hjemmet må der meget gerne være gult, som man kan se på billeder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Haha… “mine øjne kan snart ikke holde det ud mere…” 😀

  Og hvor er det en fin collage. Glæder mig til at se en med en ny farve. Må man opfordrer? Så siger jeg….grøn. Sjovt det er alle mulige skøre ting, der er med, som bare har den rigtige farve. Herligt. Også selv om jeg ikke engang er så meget til gul. Hmmm…ville da vist egentlig få svært ved at lave det samme nummer på min blog med en farvecollage fra hjemmet. Hvis ikke det måtte være sort eller hvidt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mig selv fra A-Å