Alene hjemme 1

Søndagens syslerier

Jeg har så utrolig mange ting jeg gerne ville have ordnet i dag.. og det skal selvfølgelig foregå med tømmermænd, da jeg vist indtog lidt for mange hjemmelavede Mokai’s i går. Men hyggeligt var det! Jeg havde besøg af tre veninder og ih, hvor vi hyggede os. Vi snakkede og hyggede med asti indtil maden var klar og så nød vi den lækreste omgang mexican food. Jeg nyder at være så tæt på dem!

I dag har jeg fået ryddet op efter i går, tømt opvaskemaskine, vasket en masse tøj og luftet godt og grundigt ud, men nu kan jeg heller ikke overkomme mere. Jeg glæder mig til at se manden i morgen, når jeg kommer hjem fra arbejder. Æggeuret ringer om lidt – jeg skal have hjemmelavet pizza med tilhørende frisk salat. Mmm.. God søndag til alle derude 🙂

2 kommentarer

 • gry

  Hej Kamilla, du har en mail:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hej Gry,
   Undskyld jeg ikke lige har fået svaret dig, men jeg har slet ikke fået tjekket min mail.. Jeg har svaret dig nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Alene hjemme 1