Mutti har fødselsdag..

Design, loppefund og kærlighed..

Jeg gad godt have en masse plads – ja ja, nogle af jer der læser emd ved godt at vi jo herhjemme har et stort dansegulv i stuen, men ville gerne have endnu mere plads. Jeg elsker loppefund og ville gerne bruge hver weekend på at rende fra det ene marked til det andet, men det går bare ligesom ikke rigtig. Det er som om vi ikke har plads til det og jeg har en kæreste herhjemme der er ved at synes det tager en lille smule overhånd. Hvorfor dog?! Jeg har ikke ret meget og de ting jeg har synes jeg er så smukke. Det er jo heller ikke så meget det at finde dem, men mere processen. Og så elsker jeg simpelthen det færdige resultat af noget der bærer så meget præg af ens egen personlighed. Det er skønt at kunne skabe sine egne hyggelige rammer herhjemme om noget man har lyst til at passe på og som man dagligt kan nyde synes af. Det er jo fuldstændig lige meget om det er designerting og møbler man har eller det er fundet i den lokale genbrugsbiks, på loppemarked eller er en lækkert arvestykke med kæmpe stor affektionsværdi. Det vigtige er stemningen og sammensætningen af tingene. Det skønneste hjem at komme ind i er det der er fyldt med omtanke og at mærke, fra man træder ind af døren, den kærlighed der befinder sig bag disse vægge. Det er en pragtfuld følelse at være gæst i sådan et hjem og jeg håber at vores gæster kan mærke det, når de kommer ind her hos os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mutti har fødselsdag..