Lykken må da helt sikkert være med mig i dag..

Søndag med… ingenting!

Jeg havde ikke nogle planer i dag og har indtil videre brugt en times tid på en super hyggelig gåtur rundt i Aalborg med min veninde. Vi snakkede om alt mellem himmel og jord og nød solens stråler. Det var der også mange mange andre der gjorde, så der var travlt i bynes små gader og ikke mindst nede på havnen. Ih, hvor vi hyggede os.

Kæresten og jeg skal bare slappe af i dag. Jeg ville gerne have været rundt på et loppemarked eller to, men er ikke lige faldet over nogle.. Desværre. Nu kører tv’et i baggrunden og jeg tror da nok lige at jeg skal have set en film eller to inden dynerne kalder senere. Var omkring min veninde, for lige at hente hende inden gåturen. Jeg skal (som hun havde gjort) helt sikkert lige have skiftet senge tøj inden jeg skal i seng i aften – dynerne kommer ud at hænge af vinduet, når jeg lige er færdig med indlægget. Der er ikke noget mere lækkert end at kravle i høkassen med en frisk dyne i rent sengetøj.. Mmm..

Jeg har fundet et par ting i Søstrene Grene og min mor har købt nogle kludetæpper til os i Netto for et par uger siden – der bliver lige taget et par billeder senere, så de kan blive vist frem herinde. God søndag til alle derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lykken må da helt sikkert være med mig i dag..