Åh - weekenden starter med arbejde.. af den huslige slags!!

Mareridt og hyggelørdag!

I nat hat jeg haft en meget væmmeligt mareridt.. det vat ubehageligt og noget af det aller værste jeg ved er at vågne ved at man enten skriger eller græder. Heldigvis er det dejligt at kunne ligge sig ind til kæresten og blive holdt lidt ekstra om!

I morges vågnede jeg tidligt på grund af min uhyggelige drøm, men det gjrde ikke så meget. Så kunne jeg komme op før gæsterne og få en dejligt bad og vågne ordentligt inden morgenmaden skal findes frem og vi skal ind i gågaden en tur. Vi skal vise mine svigerforældre Aalbrorg. Det er bare en skam der ikke er super vejr og sommer. Men så venter der os en masse gode og hyggelige oplevelser til sommer. Blandt andet nogle hyggelige timer på tagterrassen med kolde øl og grillmad. Jeg kan slet ikke vente til sommer. Men lige nu må jeg tune ind på denne weekend, hvor vi skal hygge og slappe af. (Læs: Jeg har nok 30 siders skriftligt arbjde der skal ligge færdigt inden mandag morgen — Gaaab!) Jeg er nødt til at hive nogle timer ud af “vi-skal-hygge-med-vores-gæster”-skema og trække ned foran computeren.

Lige nu er ovnen ved at varme op og jeg skal i gang med at dække morgenbordet. Der er ligeså stille ved at komme lidt mere liv i lejligheden og vi er friske på endnu en dag alle sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Åh - weekenden starter med arbejde.. af den huslige slags!!