Mareridt og hyggelørdag!

Foråret har endelig fundet vej til Danmark!

Hvor er det bare skønt – vejret er fantastisk og det kan kun blive en god dag. Jeg sidder i skrivende stund og overvejer, hvor gåturen skal gå hen i dette pragtfulde vejr! Det er jo bare så skønt og man kan ikke blive i andet end godt humør af at solen står højt på en lyseblå himmel.

I dag skal jeg slappe af – mangler kun en lille smule af mit skriftlige arbejde til jobbet.. Det er så dejligt nu at jeg hev nogle timer ud af skemaet i går og fik lavet en masse. Nu er det søndag og jeg kan med god samvittighed slappe af og nyde tosomheden med kæresten senere. Om lidt kører svigerfamilien hjem efter et par overnatninger her i Nordjylland. Det har været så hyggeligt at have besøg og så kan jeg jo kun se frem til næste besøg!

Jeg har i dag fået ordnet lidt vasketøj og for første gang i lang tid står vinduerne åbne uden der dansker pingviner rundt i lejligheden. Dejligt. Der ligger stadig en del snavset sne udenfor, men nu arbejder solens stråler på at få det sidste smeltet helt væk.. Kom så sol!! Jeg håber alle derude får en ligeså skøn dag, som jeg er helt sikker på jeg får. Kom op af stolene og ud i det gode vejr – vi skal jo nyde at foråret endelig har fundet vej til os.. Nu må det gerne blive og gøre os klar til sommeren!

2 kommentarer

 • Lyder dejligt med solen. Her i skrivende stund, sneer det her hos mig….. og man kan ikke se tværs igennem gårdspladsen for sne….
  Håber det smelter hurtigt igen.
  God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Ej, hvor er det da mærkeligt – specielt, når man tænker på, hvor lille DK egentlig er! Jeg håber da også snart snevejret stopper hos dig, så solen kan komme frem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mareridt og hyggelørdag!