Folk og røvere i Kardemommeby

Fredagshygge

Der sker så mange ting i mit liv lige nu og jeg har nogle dage lyst til løbe op på tagterrassen og råbe ud over hele byen! Men hvad skulle det dog hjælpe? Jeg skal simpelthen bare have noget fra hånden. Lige om lidt tager vi til Berlin og så er det bare som om tingene skal være overstået.

Jeg er så træt hele tiden, tror måske jeg har taget et for stort ansvar på jobbet.. jeg er fuldstændig ødelagt, når jeg kommer hjem hver dag. Glæder mig meget til i aften, hvor kæresten og jeg bare skal slappe af og nyde at weekenden er over os. På lørdag får vi travlt – vi holder indflytterfest og vi glæder os. Det bliver super sjovt og dejligt at være sammen med vennerne igen. Glæder mig til at vise hjemmet frem til dem der endnu ikke har set det. Vi skal bare lige rundt med støvsugeren og en klud og så er der klar til de kommer. Det bliver en lang dag på jobbet – jeg har lukkevagten og jeg ser allerede nu frem til at komme hjem igen. Hjem til kæresten!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Folk og røvere i Kardemommeby