Indflytterfest!

Er så træt…

Åh – jeg er fuldstændig færdig sidst på eftermiddagen.. Er gået i gang med at spise vitaminpiller, da jeg er nødt til at gøre noget ved det nu. Kunne sove 15 timer i døgnet, det eneste der holder mig fra det er alle de ting jeg har om ørerne for tiden.

Glæder mig så meget til Berlin her i påsken – vi tager afsted lørdag morgen (fredag nat er det vel) og jeg kan slet ikke vente. Der er noget der er helt sikkert og det er at jeg skal have min hovedpude med i bilen.. Det bliver en rigtig hyggelig tur derned og de dage vi får dernede. Skønt med en ferie!!

Jeg skal i gang med at sy sengetøj til min veninde, der får en lille pragtfuld datter om ca. 3 måneder. Det bliver bare så spændende det hele – glæder mig for vildt til at se hende igen! Jeg skal have symaskinen fundet frem, når vi kommer fra Berlin.. Der bliver så meget de dage lige efter vi er kommet hjem, blandt andet to påskefrokoster.. Men jeg ser frem til dem begge – den ene er med venner og veninder og den anden er med familien. Når vi skal op til min mormor og morfar denne gang skal jeg dog lige huske mit strikketøj. Vil gerne have lavet et lille tæppe inden årets udgang. Når vi tager til Berlin er jeg færdig med de ting jeg skal lave til jobbet, så der kan jeg for alvor begynde at slappe af og jeg håber dermed jeg stopper med at være så træt hele tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Indflytterfest!