Er så træt...

Bloggen – mit liv i punkter..

Jeg nyder at skrive herinde på bloggen, men der har bare været så sindssyg mange ting omkring mig lige nu, så jeg har slet ikke haft tid til at være herinde. Lige om lidt tager vi til Berlin med min familie, hvor min seje søster og svoger skal løbe halvmaraton.

Nå, men jeg vil gerne lige kort beskrive, hvad jeg egentlig vil med denne blog – bare for at vise at jeg ikke på nogen måde er ude på at bevæge mig i én bestemt retning, men gerne vil det hele herinde. Og dét kommer jo desværre nogle gange til at være dét der gør det hele så uoverskueligt! Jeg vil gerne at diary.dk er en blog, hvor alle punkterne i mit liv bliver beskrevet; udgangspunkter, standpunkter, midtpunkter, frysepunkter, kogepunkter, mine absolutte nulpunkter, tidspunkter og ikke mindst højdepunkter og knudepunkter! En dag vil jeg sætte mig ned og beskrive alle de punkter, så det igen bliver gjort lidt mere håndgribeligt. Men ikke nu – nu hopper jeg nemlig i høkassen og siger pænt tak for i dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er så træt...