Bloggen - mit liv i punkter..

Her har været meget stille!!

Jeg har haft så utrolig mange ting om ørerne de sidste mange dage at jeg slet ikke har nået at få skrevet herinde på bloggen. Desværre. Jeg har ikke rigtig haft noget at skrive om synes jeg.. det er lang tid siden jeg har lavet noget kreativt, men jeg må da snart lige får vist en skab vi har købt herhjemme. En lækker sag, der mest af alt ligner et stort kukkeur! Men det skal ses – det mangler bare en klat maling og så et par nye greb.. Det bliver en fantastisk skab!

Vi har været en tur i Berlin – det var en super fed tur der var fyldt med en masse super skønne overraskelser!! Mere om disse senere.. Min søster og svoger løb halvmaraton og de var bare så seje. Godt gjort. Jeg er meget stolt af dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bloggen - mit liv i punkter..