Kbh - here I come!!

Alt for stille..

Der er sket så meget udenfor skærmen, så meget at jeg endnu ikke helt ved hvor jeg skal starte henne, men i gang det skal (VIL!!) jeg. Om et par uger kan jeg løfte sløret for, hvad der foregår i livet i Aalborg. Men én ting er helt sikkert. og det er at foråret er over os. Kæresten min var i Kildeparken og få øl i går. Jeg er så glad for at han nyder Aalborg og alt det byen kan tilbyde os.

Jeg har ikke så travlt på jobbet mere, har bestemt mig for at jeg ikke skal ligge mere arbejde i det end jeg får penge for. Det er trods alt kun et barselsvikariat. Jeg kan ikke redde hele verden og det skal jeg huske på hver dag. Mange gange om dagen på job.

På søndag bliver jeg 24 og det bliver en stor dag for mig. Jeg glæder mig rigtig meget – selvom mange ting allerede er anderledes. Min ønskeseddel var for første gang NOGENSINDE på under 10 linier. Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg glæder mig til at hygge på søndag, se min familie og lave lækker kaffe og kage, som vi skal hygge med. Og hvis vejret er godt vil jeg da gerne ud og gå en dejlig lang tur med kæresten. Lørdag får jeg besøg af et par veninder der kommer op og spiser lidt aftensmad, hvor vi bare skal slappe af og have det sjovt. Ikke noget ræs. Vil sove længe begge dage (Lad os se om jeg kan søndag??! – måske er der nogle ting der ikke har forandret sig?!)

Nu må jeg hellere hoppe i bad og komme ud af døren – endnu en arbejdsdag kalder. Jeg er egentlig startet. Har siddet et par timer med nogle mails og så videre, som skulle ordnes inden jeg kunne tage hul på dagen.

Jeg har kun et lille bitte minus jeg er nødt til at få sagt i dag!! Vores overbo har fået sådan en mega irriterende vane – hun går inde i højhælede sko OM MORGENEN!! Hvad byder I mig?! Der er på ingen måde lydt i lejlighederne, og det her er det eneste jeg nogensinde har hørt til dem. Så jeg håber snart hun får ondt i fødderne eller de sko hun går til snart sidder ordentligt så de kan komme af igen i sådan en fart. Ih ha!!

Nå..! det gode humør hopper jo hurtigt frem igen, når man ser ud af vinduerne og solen strømmer ind og lyser hele lejligheden op.. (Læs: den kæmper sig vej igennem de MEGET beskidte vinduer — som solen dog kan afsløre én.. Hehe!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kbh - here I come!!