Velkommen til leverpostej og kommunen..

Hvor ondt kan tape lige gøre?!

Jeg har været ved frisøren i dag og er meget glad for resultatet – det er ikke så slemt at blive mørkhåret igen, men selvfølgelig lige noget jeg skal vænne mig til.

Desuden var jeg også ved fysioterapeut i dag – en meget blandet fornøjelse. Hun gav mig nogle rigtig gode øvelser, men det var ikke rart. Hverken øvelserne eller den smule massage (læs: hun fik ikke lov til ret meget pga smerter!!) var til at holde ud. Jeg skal derned igen på torsdag og jeg kan slet ikke holde tanken ud om at hun igen skal røre mig deromme på ryggen, hvor det gør aller mest ondt. Hun har tapet min ryg ind, så jeg stort set ikke kan røre mig. Jeg har på den måde fået “låst” ryggen, så jeg ikke kan gøre nogle alt for forkerte bevægelser. Men værst af alle hendes beskeder dernede; jeg skal sygemeldes!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Velkommen til leverpostej og kommunen..