Alt for stille..

Velkommen til leverpostej og kommunen..

Jeg skal til frisør i morgen – ih, hvor jeg glæder mig meget! Jeg har længe gået og funderet over, hvordan jeg skulle farves, men nu er beslutningen truffet og tid til frisør er bestilt! Om kort tid er jeg den heldige ejer af en manke i rigtig dansk leverpostej/kommune-farve. Og jeg glæder mig faktisk. Glæder mig til at jeg ikke skal tænke på, hvornår jeg næste gang skal ligge frisøren et visit for at skulle tydelig udgroning. Nu kan jeg bare lade håret gro og slappe af. Jeg er meget spændt på resultatet og kan slet ikke vente. Det bliver alt for mærkeligt, men samtidig og skønt!!

I søndags var det min fødselsdag og jeg fik de skønneste gaver. Så snart jeg får tid til det smider jeg nogle billeder ind af de skønne ting. Jeg er helt overvældet over alle de ting jeg fik og det er bare så dejligt. De her dage går jeg hjemme.. Jeg har åbenbart (læs: lægen siger det) problemer med min iskiasnerve og skal i morgen til fysioterapeut. Det bliver en dag med både glæde (frisør) og skræk (fys.) og ved ikke helt om jeg skal grine eller græde. Jeg kan slet ikke overskue at der er en der skal til at røre ved ryggen lige der, hvor de gør aller mest ondt og jeg er vist nødt til lige at finde min stærke side frem inden jeg begiver mig derned. Fyssen siger at jeg har ondt, meget ondt efter de har givet mig en omgang og det gør jo desværre ikke min bekymring mindre. Jeg trøster mig med at vi er nabo (læs: der er maksimalt 100m.) med Sundhedens Hus i Aalleren, hvor jeg skal til fys. Godt der ikke er langt hjem igen! Så i morgen bliver en dag med udfordringer for mig og jeg frygter den, samtidig med jeg glæder mig til nyt hår og en lindring i mine smerte i ryggen. God dag til alle derude..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Alt for stille..