Hvor ondt kan tape lige gøre?!

Hvad får man ud af det?

Jeg er fuldstændig og helt aldeles forvirret. Der er mange mange ting der skal ordnes, når man sådan skal have en sygemelding på plads og jeg kan slet ikke overskue, hvad det hele skal til for?! Jeg sidder herhjemme nu og er bange for at ringe til min arbejdsplads, men hvorfor dog det?? Det er jo deres job at finde en tiltræder for mig, når ikke jeg kan komme på job. De får løn for det og jeg skal hele tiden lige huske mig selv på, hvad både læge og fys. har sagt — jeg skal passe på mig selv og tænke på at jeg virkelig ikke kan gå på job og at det ikke er fordi jeg ikke vil!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvor ondt kan tape lige gøre?!