Hvad får man ud af det?

Vil du høre en hemmelighed?

Nu kan jeg endelig komme frem med det og råbe det ud til hele verden.. Der er gået så mange uger nu at der ikke er nogen grund til at holde det hemmeligt mere og det kan vi slet heller ikke mere. Min skønne kæreste og jeg skal have en baby ? en novemberbaby og vi glæder os bare så ubeskriveligt meget!!

Det er på grund af den lille verdensmester i maven på mig der er skyld i at jeg har så ondt i maven.. men der er jo ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget og jeg prøver virkelig at se det aller mest positive i denne sygemelding, selvom det bliver nogle lange syv måneder derhjemme.

Det er heldigt at vi snart (forhåbentlig) går sommeren i møde og kæresten min studerer jo, så vi får en dejlig lang sommer sammen. Så krydser jeg bare fingre for at smerterne er blevet til at holde lidt mere ud og at jeg ikke er blevet kæmpe kæmpe stor!?

På nuværende tidspunkt går det ikke så godt med søvnen og jeg er ved at udvikle poser under øjnene, som var jeg 83 år gammel.. Jeg kan I K K E sove og når jeg endelig blunder hen så drømmer jeg så ubehageligt meget at jeg vågner igen ligeså hurtigt.. Jeg er meget hormonpåvirket og det har jeg faktisk været lige fra startet af ? man kan jo håbe på at det mildner lidt som ugerne går og den lille verdensmester vokser i mavsen.

Efter mange dage, hvor jeg har haft lyst til at hoppe rundt fra tag til tag (ja ja, hvis ikke ryggen drillede sådan) og råbe ud over byen at vi skulle have en bebs, så kan jeg nu endelig være åben om det. Eller jeg kan ikke rigtig andet ? det er allerede ved at være lidt svært at skjule med maven, selvom jeg endnu ikke er 12 uger henne.  Og jeg nyder det!! Skønt at den lille spire er ved at synliggøre sin ankomst. Så får andre mennesker pludselig meget større forståelse i forhold til at jeg kan sige jeg har ondt i ryggen og ikke kan holde til at gå ret meget eller at jeg pludselig ikke lige skal have et glas asti, en kold øl eller at jeg har et problem, når man sidder og ryger lige op i hovedet på mig.

4 kommentarer

 • Kamilla Olsen

  Tusind TAK! Vi glæder os også rigtig meget og det er så dejligt at det ikke er hemmeligt mere.. nu kan vi for alvor nyde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fantastisk for jer 🙂 STORT tillykke herfra! Kh. MetteSofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et STORT tillykke herfra.
  Jeg er sikker på du får en dejlig graviditet 🙂
  Kh. Lonni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Sikke en dejlig “hemmelighed”. Stort tillykke!!!!
  Pas godt på “jer”.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad får man ud af det?