Vil du høre en hemmelighed?

Dejlige lyse aftener..

Jeg er simpelthen stadig for træt til at vide det.. ej, jeg kan da godt mærke at solen er lang tid (længere i hvert fald..) fremme og jeg nyder at se en lys morgen, men jeg er fuldstændig basket om aftenen og jeg ville ønske solen kunne forsvinde lidt før, så jeg kunne gå i seng i mørke. Et kæmpe luksusproblem, men man har vel altid et lille bitte ønske om ændring i vejret – har man ikke?!..

Jeg har stadig meget ondt i lænden og synes jeg er meget hæmmet af det. Godt at kæresten er sød og løfter alt det herhjemme der skal løftes; vasketøj ud af maskinen, sætte de store og tunge ting på plads fra opvaskemaskinen, indkøbsposer, støvsuge/vaske gulv, binde mine snørebånd på slemme dage og ellers bare gå rundt og være super hjælpsom og fantastisk! Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis ikke han var her — godt jeg ikke behøver bekymre mig om det.

1 kommentar

 • Jeg forstår dig fuldt ud, da jeg også sover bedst i fuldstændig mørke og med lukkede døre, så alle lysstråler holdes ude af soveværelset, når jeg skal sove 🙂
  – Men jeg må indrømme at jeg nyder de lyse aftener og morgener herude på landet, når vi nu har fået en have… Så går vi indimellem ude til langt ud på aftenen.. Lyset giver mig faktisk mere energi på en eller anden måde..
  Men nu bærer jeg jo heller ikke rundt på en lille en i maven.
  Det lyder heldigvis som om du har en fantastisk kæreste, så du må lade være at bekymre dig og nyde din graviditet. – Det må være fantastisk, selvom det til tider gør ondt som bare fanden! 😉
  Kh. MetteSofie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vil du høre en hemmelighed?