Dejlige lyse aftener..

Det bliver en pige…

Eller – det ved vi jo slet ikke noget om endnu, men jeg har fået at vide at det køn moderen drømmer om, er dét der ligger i maven.. og i nat drømte jeg at vi får en lille bitte pige. Hun var skøn og dejlig og jeg glæder mig endnu mere nu. Måske ikke til at hun babyen skulle komme ud lige nu, men til at jeg strutter med maven og til at alle kan se det og er sikre på det er graviditeten der gør at jeg allerede er vokset en del. Det er som om min talje er total FORSVUNDET de sidste uger og jeg kan ikke passe mit tøj mere.. men at det er på grund af en baby i maven kan man endnu desværre ikke se.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dejlige lyse aftener..