Hvad nu hvis...

Ingen tømmermænd – selvfølgelig!

Det var en super fed koncert i går og jeg nød det virkelig meget! Det er et meget intimt spillested på Skråen i Aalborg og jeg nyder at komme der og høre lækkert musik. Kæresten min fik selvfølgelig (det hører sig ligesom til koncert) et par dejlige fadøl mens jeg i løbet af aftenen fik et par flasker kildevand — det var em mærkelig følelse. Jeg elsker øl og det humør sådan en størrelse bringer med sig.. Men stemningen var der alligevel i går. Vi sang med og hyggede os virkelig meget.

Og det aller bedste er at jeg jo slet ikke, ud over den daglige træthed, kan mærke at vi har været afsted. Ingen tømmermænd til mig og jeg nyder det! I aften går turen hjem til mine forældre, hvor vi rigtig skal hygge med lækker mad og slappe af. Senere i aften kører vi tilbage til Aalborg, hvor kæresten min skal på sin første nattevagt på jobbet. Glæder mig til en super dejlig dag og skøn weekend, hvor vi bare kan slappe af!

2 kommentarer

 • Hej Kamilla. Jeg har først nu læst den kommentar, du har skrevet på min blog. Tak for den og undskyld, at jeg ikke er så hurtig. Skøn blog du har, og tillykke med graviditeten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hej Dorthe. 1000 tak skal du have.. I lige måde – det er nogle dejlige billeder du tager rundt i Kbh og jeg nyder at følge med når der kommer nye ind på din blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad nu hvis...