Hvad der er sparet, er tjent

Store planer

Der skal ske mange ting herhjemme i morgen – kæresten har fri og jeg har allerede lagt en masse planer for alle de ting vi skal nå. Der skal hænges to billeder op og så skal der også hænges to nye gule sengelamper op. Det bliver skønt og jeg glæder mig super meget til at få de ting ordnet herhjemme. Så er der ikke lige flere projekter jeg bare skal have overstået, men nogle jeg virkelig glæder mig til at komme i gang med. Vi har et skab der skal males og sættes nye greb på og laves nye hylder til – skønt projekt, som jeg ser meget frem til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad der er sparet, er tjent