Der er jo ingen tvivl, overhovedet!!

Pæne vinduer – tak!

Vi bor i byen – her er en del biler og åbenbart en masse os og snavs i luften.. Vores vinduer er i hvert fald meget beskidte og det er lidt svært.. nej, umuligt at vaske dem udvendigt! De er store og det er lige som om de åbnes den forkerte vej til at det kan lade sig gøre. Så nu skal der ske noget – om 14 dage kommer der en vinduespudser og han kommer en gang om måneden. Det bliver skønt og jeg glæder mig til at få helt rene og flotte vinduer. Og det var slet ikke så dyrt som jeg havde frygtet – skønt! Det bliver det hele værd og jeg kan da kun fortryde at jeg ikke har fået ringet til ham noget før. Nu må de 14 dage bare snart gå, så jeg er helt klar til at solen strømmer igennem vinduerne…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Der er jo ingen tvivl, overhovedet!!