Nu er det helt officielt!!

En dejlig dag med en masse gøremål..

Jeg skal nå en del i dag, men kun ting jeg nyder og glæder mig til at komme i gang med. Der er lidt vasketøj der skal ordnes og det er bare så nemt med vaskemaskine, så det nyder jeg at kunne gøre i lejligheden og glæder mig over at jeg ikke skal ned i en vaskekælder eller på vaskeri. Skønt.

Derudover skal jeg have samlet den obligatoriske skammel fra Ikea, som jeg har købt for noget tid siden og nu er det ved at være på tide. Den skal på sigt males, men lige nu får den lov til at stå rå og naturlig. Derudover kommer min mor ud til mig, så vi kan få købt gave til min svoger der blev 30 i går. Det bliver hyggeligt og det er spændende, hvad vi ender med at få købt til ham.

Må vist hellere i gang med alle de ting jeg skal nå i stedet for at sidde og skrive her.. men det er bare sådan en dejlig overspringhandling. Jeg vil give lyd fra mig senere..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nu er det helt officielt!!