Onsdagshygge..

Dejlig fødselsdag

I dag har jeg hygget med en masse skønne mennesker i mine forældres sommerhus – min svoger holdt 30 års fødselsdag for familien, inden det på lørdag går løs med en rigtig venne-fødselsdag. Vi har fået super lækker mad, hygget, snakket og spillet en masse spil.

Nu er vi hjemme hos mine forældre, hvor min far lige er taget afsted på jagttur til Polen, sammen med et par venner. Jeg glæder mig meget til vi skal hygge her resten af weekenden og til at jeg bare kan holde weekend i fulde drag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Onsdagshygge..