Dejlig fødselsdag

Nakkefoldsscanning i Aalborg

Det var en helt vild oplevelse og vi blev meget overraskede over, hvor meget af den lille verdensmester man egentlig kunne se.. Den er jo så stor allerede og vi kan ikke vente til vi kan mærke ham/hende.

Jeg blev scannet i en hel time af en rigtig sød jordemoder på Aalborg Sygehus Nord – grunden til vi fik så lang tid var at bebsen hoppede først rundt i laaang tid, hvor jordemoderen brugte tiden på at vise os det lille vidunder og tjekke nyrer, navlestreng mm. Og da hun så skulle i gang med at måle nakkefolden valgte den lille at ligge fuldstændig stille – nu ville den ikke forstyrres mere af scanningsapparatet, der trykkede hårdt ind i maven på mig. Og den var stædig. Derfor den lange scanningstid – det var helt fantastisk, men jeg var godt nok øm over maveskindet til sidst. Hun fik endelig den lille målt og vi fik et pragtfuld højt risikotal – over 20.000, hvilket betyder at der er minimal risiko for Downs Syndrom hos den lille. Skønt!!

Her er vores skønne lille verdensmester, der vokser sig stor og stærk inden i mig i skrivende stund – en helt fantastisk følelse!!

IMG_0287

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dejlig fødselsdag