Priser på mad hos DSB

Kønsscanning i Aalborg

Babyen fylder rigtig meget i mine tanker og mave (!!) og det er bare så skønt. Jeg glæder mig til at vokse endnu mere, på maven, og strutte rundt med det lille vidunder derinde. Jeg kan mærke at mit ?redebyggeri? allerede er i gang og jeg har lyst til at få gjort klar til den lille baby. Der skal heller ikke gå lang tid før jeg går i gang med at male de forskellige ting der skal opfriskes lidt. Kan slet ikke vente med at vide kønnet, så vi kan begynde at sige han eller hun og så vi kan få lidt flere kønsbestemte ting end blot neutrale farver. Og jeg glæder mig over at der nu, forhåbentligt, er under en måned til vi finder ud af kønnet, til vores misdannelsesscanning.. Og jeg er faktisk ret sikker på at, hvis ikke vi kan se det til den scanning, så er jeg nødt til at bestille en kønsscanning. Er jeg den eneste der er så utålmodig?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Priser på mad hos DSB