Nakkefoldsscanning i Aalborg

Sommer i København

Efter en rigtig hyggelig sommer-weekend i København er jeg nu hjemme igen. Jeg har været uden internet og har derfor desværre ikke haft mulighed for at lave daglige updates, som jeg ellers havde bestemt mig for.

Der er sket meget denne weekend, men ved ikke lige om jeg kan overskue at få skrevet om det hele.. For det første var manden min på en rigtig herretur til Vilnius for at feste og hygge med vennerne. Jeg var ovre hos en meget højgravid veninde, hvis kæreste også var med på turen. Det skal lige siges at hun hvert eneste øjeblik kunne føde, hvilket gav weekenden lidt ekstra spænding for mig. Vejret har været helt fantastisk, men når det er så varmt så er København ikke den skønneste by at være i, da der absolut ingen luft var! Vi havde det varmt og kunne ikke rigtig holde til andet end at slappe af og være hjemme i deres lejlighed. Jeg var simpelthen bange for at deres lille pige havde tænkt sig at komme ud, hvis hendes mor blev for varm at ligge indeni. Jeg kan rigtig godt lide København og byen, men synes bare aldrig rigtig vi ser den ordentligt, når vi er derovre.. Ligesom vi nok heller ikke rigtig så Aalborg, når vi var på besøg her, da vi boede i hovedstaden. På turen hjem til Aalborg kom vi desværre til at sidde i familievognen, hvor der i dag var så mange børn. Drenge der var så dårligt eller slet ikke opdragede, som larmede og snakkede/råbte meget højt. Så er det godt nok en laaang tur i tog og jeg kan slet ikke overskue, hvis vi igen kommer ud for det igen. Jeg havde glemt en pude og det var hårdt for nakken, når jeg gang på gang prøvede at få mig en lille tiltrængt lur.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nakkefoldsscanning i Aalborg