Lidt tøj til den lille baby

Jeg har et lille liv i maven..

Og jeg kan mærke det!! Det er helt vildt. I den sidste tid har jeg mærket bobler, men har ikke rigtig vidst om det var mig selv eller den lille.. men men men; i går var jeg ikke i tvivl! Jeg har mærket den lille bitte baby indeni mig. Det var som et lille puf, som et meget forsigtigt og hurtigt tryk indvendigt på maven. Det var et helt sæt i mig og jeg stivnede helt. Glæder mig til at Martin også kan mærke med, men der går nok alligevel nogle uger. Så kan jeg lige gå og vænne mig rigtigt til tanken om at der er liv derinde. Det er fantastisk at tænke på og måske er dét ikke så uvirkeligt mere. Nu skal jeg bare vænne mig til at der om få måneder kommer en lille pragtfuld baby! Kan ikke vente!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lidt tøj til den lille baby