I morgen går det løs..

Runde kinder

Min veninde har i nat (04.37) født en dejlig pige, med skønne runde kinder. Både mor og datter har det godt og farmand er så stolt så stolt! Vi glæder os meget til snart at komme til København og se dem alle tre.. og selvfølgelig (!!) til at holde den lille Freja. Det er fantastisk med sådan et lille liv og en vild tanke at nu er de ikke bare kærester mere – nu er de MOR og FAR. Og lige meget, hvad der sker i dette liv, så vil de altid være det! Det er jo det eneste i dette liv der er FOR EVIGT og resten af dit liv – med 100% sikkerhed. En pragtfuld tanke og nu kan jeg da bare slet ikke vente til at vi begge to herhjemme mærker vores lille vidunder derinde under det spændte maveskind, så vi kan begynde at lære den at kende.

1 kommentar

  • Eva

    Tillykke til veninden og pøj-pøj med din egen scanning. Det er så spændende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I morgen går det løs..